Κυλικεία σε τηλεοπτικά studio και σίτιση film maker staff

Οι ώρες εργασίας για την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειρά και ειδικά μιας ταινίας απαιτεί 12-16 ώρες την ημέρα. Κανείς δεν έχει τον χρόνο για μεσημεριανό γεύμα ειδικά εάν τα γυρίσματα βρίσκονται μακριά από κατοικημένα μέρη. Έτσι, αν δεν μπορούν να πάνε για φαγητό, το φαγητό πρέπει να έρθει σε αυτούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Aegean Catering services μπορεί να δημιουργήσει κυλικεία και εστιατόρια για το προσωπικό και τους ηθοποιούς του γυρίσματος. Υπάρχουν δύο τμήματα που παρέχουν τροφή για τα πεινασμένα πληρώματα των γυρισμάτων: το sit-down catering και το catering σε σκεύη μιας χρήσης. Το sit-down catering χειρίζεται το καυτά γεύματα που σερβίρονται συνήθως δύο φορές την ημέρα και το catering σε σκεύη μιας χρήσης είναι για τους υπαλλήλους που μπορεί να μην έχουν χρόνο για ένα sit-down γεύμα. (αμπιγιέζ, μακιγιέρ, φωτογραφική μηχανή και το φωτιστές)

Οι παροχές του catering είναι ανάλογες με τον προϋπολογισμό της ταινίας. Για μια χαμηλού προϋπολογισμού, η τροφοδοσία μπορεί να παρέχει μόνο τον καφέ, νερό, προσυσκευασμένα σνακ και σάντουιτς. Ενώ σε ακριβές παραγωγές απαιτείτε το φορτηγό της τροφοδοσίας να είναι εξοπλισμένο ακόμα και με μηχανήματα καπουτσίνο, φούρνους εκλεκτά τρόφιμα και κάθε είδους σνακ που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τα τρόφιμα θα πρέπει να εναλλάσσονται καθημερινά και να μην είναι συνέχεια τα ίδια και η παρεχόμενη ποιότητα θα πρέπει να είναι άριστη. Επειδή οι ώρες των γυρισμάτων είναι αμέτρητες η κακή ποιότητα θα προκαλέσει ένταση στο προσωπικό και δεν θα μπορεί να αποδώσει σωστά, γι αυτό η επιλογή του Aegean Catering services είναι αυτό που χρειάζεστε για μια αποδοτική συνεργασία.

Ο τροφοδότης του συνεργείου και των ηθοποιών, είναι πραγματικά υπεύθυνος, για την σωματική και ψυχική ευεξία του ολόκληρο το σύνολο.


Ετικέτες: